Over ons

Het leukste moment om mooie doelpunten nog eens te beleven is natuurlijk met vrienden tijdens een biertje. Beleven? Ja! Voor echte voetbalfans zijn deze doelpunten niet zomaar een herinnering. Weet jij nog precies waar je was en wat je deed toen we met een vliegende kopbal de gelijkmaker tegen de Spanjaarden maakten, om er vervolgens met 1-5 overheen te gaan? Waarschijnlijk snap je nu welke beleving wij bedoelen.

Het begint natuurlijk bij een mooi doelpunt. Vervolgens worden de spelers, de looplijnen en het pad van de bal uitgetekend. De namen van enkele spelers zijn als anagram toegevoegd. Zet ze in de juiste volgorde om erachter te komen om wie het gaat. Dit maakt het waarschijnlijk al iets duidelijker om welke goal het gaat.

Wat krijg ik bij een bestelling

Uiteraard krijg je de unieke voetbalviltjes. Afhankelijk van je bestelling krijg je een aantal verschillende doelpunten. De viltjes zijn dubbelzijdig bedrukt op karton. Alle bestellingen worden, na ontvangst van betaling, direct gratis verzonden. Bestellingen tot en met 6 setjes worden per brievenbuspost verzonden. U hoeft dus niet thuis te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen.

De ontwerpen

Alle ontwerpen zijn gemaakt en samengesteld door Voetbalviltjes.nl. Merknamen van spelers, clubs en competities worden niet op de voetbalviltjes genoemd. Wij werken niet samen met dergelijke partijen. Dit doet geen afbreuk aan de viltjes, maar brengt juist een leuk spelelement met zich mee.

Bekijk de shop

Ben je enthousiast geraakt over het concept en het product? Neem een kijkje in onze shop! Er zijn inmiddels verschillende sets te bestellen. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om maatwerk te leveren. Wij denken graag met je mee.

Heb je vragen over de viltjes, het bestelproces of iets ander? Neem dan gerust contact op. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Voor het snelste antwoord kan je ons het beste via instagram bereiken.

Neem contact op met Wouter

voetbalviltjes

info@voetbalviltjes.nl

Contactformulier